Jdi na obsah Jdi na menu

 


Maraton Pelhřimov - SK Obrataň "A" - 1:7

Třetí venkovní utkání v řadě si už žádalo plně bodovat. Věděli jsme, že jedeme na těžký zápas s druhým mužstvem tabulky. Na konec jsme odjeli v 11 hráčích a čekali v jaké sestavě a pohodě nastoupí soupeř. Hned úvodní minuta naznačila, že zápas pro nás nebude nijak jednoduchý a když jsme vzápětí inkasovali, mnohé z nás napadaly spíše černé scénáře tohoto utkání. Ale opak byl pravdou, můžeme říci, že jsme celý zápas soupeře mírně přehrávali a v obraně zahráli téměř bez chyby. Po čtvrt hodině přišla odměna formou vyrovnávacího gólu a za dalších dvacet minut, gólu vedoucího. Za stavu 1:2 jsme v poločase odcházeli do kabin.

V druhém poločase se očekával tlak domácích, ale naší výbornou hrou se nekonal a naopak v 50. minutě jsme náskok navýšili. Domácí se pomalu, ale jistě odcházeli herně a když se nadechovali jakoby ke zvratu, udeřili jsme my a to další vstřelenou brankou. Do konce zápasu jsme přidali ještě čtyři branky a utkání zaslouženě dovedli do vítězného konce. Doufejme, že na toto vítězství navážeme v dalších zápasech a potěšíme tím domácí fanoušky.

Sestava: F. Vilímek, - P. Kudrnáč, P. Čekal, J. Kalina, L. Menšík, -  R. Tábora , F. Hovorka, R. Flígr  - M. Pučálek , L. Vlach , D. Kudrnáč 

Góly: D. Kudrnáč - 3x,F. Hovorka - 2x, R. Flígr, L. Vlach