Jdi na obsah Jdi na menu

 


SK Obrataň "A" - Tatran Č. Řečice - 3:2

Po minulém kole, kdy jsme jasně zvítězili na soupeřově hřišti, se nabízela otázka jak to půjde dnes. Bude to zápas stejně jednoznačný nebo v euforii nepředvedeme výkon z minulého zápasu? Druhé se stalo pravdou. Náš výkon byl bez jiskry, kombinace se nedařila a soupeř nás ve všem předčil. A tak po vstřeleném gólu ve 20. minutě odcházel v poločase do kabin s jednobrankovým vedením.

V druhé půli začal opět lépe a  již ve 49. minutě zvýšil na 2:0. Čekalo se, že tím je náš osud zpečetěn, ale opak byl pravdou. Soupeř přestal hrát a my jsme převzali iniciativu. Bylo otázkou zda vstřelíme kýžený gól. To přišlo v 69. minutě po rohovém kopu. Soupeře jsme dostali pod tlak a konec zápasu se odehrával většinou na jeho půli. v 74. minutě jsme vyrovnali a měli tak dost času na závěrečný tlak. Když už to vypadalo, že se rozejdeme smírně, v 88. minutě jsme nejhezčí vstřelenou brankou a akcí zápasu rozhodli o tom, že všechny body zůstávají doma.

Sestava: J. Kalina, - P. Kudrnáč, L. Melichar, R. Buchar, L. Menšík, -  R. Tábora , F. Hovorka (83´- D. Maštalíř), R. Flígr  - M. Pučálek , L. Vlach , D. Kudrnáč 

Góly: D. Kudrnáč, L. Vlach, M. Pučálek