Jdi na obsah Jdi na menu

 


TJ Sokol Čejov - SK Obrataň - 5:1

 

V předposledním venkovním utkání podzimu nás v Čejově čekal soupeř z horních pater tabulky. I když panovalo krásné počasí, hřiště bylo značně podmáčené a o rovnosti nemá cenu ani hovořit. V utkání měl soupeř mírně navrch, ale gól jsme obdrželi až po nefér okamžiku domácího hráče, který místo zakopnutí míče z důvodu zranění vlastního spoluhráče míč nakopl na naší opuštěnou bránu a trefil. Ve 31. minutě navýšili vedení na 2:0 a tak skončil i poločas.

Prvních 15. minut jsme i domácí mírně přehrávali a tak jsme v 59. minutě po hezké akci snížili na rozdíl jediné branky. Bohužel se nestalo, že by nás gól povzbudil, ba naopak. Za minutu jsme obdrželi gól třetí a v 67. minutě již domácí zvyšovali na 4:1. Deset minut před koncem upravili ještě na 5:1 a bylo rozhodnuto. Během utkání ještě domácí neproměnili penaltu a další tutovka, které sami nezmařili vychytal náš brankář. Domácí nakonec zaslouženě zvítězili.

Sestava: J. Kalina – P. Kudrnáč, A. Pařil (71´ - M. Plášil), M. Vesecký, L. Menšík – P. Fišer, R. Tábora, M. Vlach (77´ - T. Cudlín) – D. Kudrnáč, L. Vlach, M. Vlach st., (85´ -  M. Heřman)

Gól: L. Vlach - 59´