Jdi na obsah Jdi na menu

 


Turnaj Táborsko

14. 12. 2015

dsc_0032.jpg

 

 

 

 

 

 

V neděli 15.11. jsme zajížděli s našimi mladíky na turnaj do Sezimova Ústí. Obsazení turnaje (kromě nás ještě Větrovy, Táborsko "C", Bechyně a Votice) vypovídalo o velmi dobré kvalitě, proto jsme byli v očekávání, jak se nám bude dařit. Týmy pro nás byly neznámé, ale viděli jsme příležitost se ukázat také na jihočeské půdě. Výkony ostatních celků byly velmi kvalitní, proto jsme z celkových 4 zápasů získali pouhý 1 bod, který nám stačil na 4. místo. Po celý turnaj jsme předváděli velmi pohlednou hru, díky které jsme se stali důstojným soupeřem ostatním celkům. Bohužel nás velmi trápila střelecká nemohoucnoust, která nás stála lepší umístění. Během 4 utkání jsme vstřelili pouhé 2 branky a to je málo.

První zápas jsme sehráli s Větrovy, vítězi turnaje. Naše koncentrovanost v obraně a bojovný týmový výkon dovolili soupeři jen 2 branky. Další zápas s Voticemi probíhal podobně. Po několika zahozených šancích jsme udělali školáckou chybu v obraně a prohráli tak smolně 1:0. Do třetího zápasu s domácím Táborskem "C" jsme vstupovali jako favorité. Podle toho vypadala také hra, kdy se hrálo prakticky na polovině soupeře. Díky našemu marnému ostřelování domácí branky však zápas skončil 0:0 a my poprávu cítili zklamání. Zápas o medaili přišel tak až nakonec. Naše chyby, špatné zakončení a znatelná únava přinesli Bechyni 3 vstřelené góly, na které jsme nedokázali odpovědět. Po přesném zakončení se konečně prosadil A. Zíka a bojovné napadání pomohlo ke gólu D. Ficalovi. Bohužel jsme prohráli 3:2 a museli jsme se smířit se čtvrtým místem.

Působením na turnaji jsme byli myslím velmi příjemným překvapením, je potřeba vyzdvihnout naší týmovou hru a stoprocentní koncentraci. Naopak je potřeba zapracovat na kvalitnějším zakončení a taktické stránce hry. Doufáme, že zimní turnaj v Obratani přinese ještě lepší umístění.

Branky: A. Zíka (proti Bechyni), D. Fical (proti Bechyni)

Sestava: J. Mareš – J. Pražák, F. Flígr – V. Heřman – D. Fical, A. Zíka, J. Machotka